Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ادارهٔ کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا هر سال پروژه های جدیدی را برای کشف ناشناخته های موجود در کیهان طراحی می کند و با اختصاص بودجه های کلان و داشتن تیم تخصصی و تجهیزات فوق پیشرفته تا کنون اطلاعات ارزشمند و مهمی را از سیارات دیگر به زمین مخابره کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این داده های شگفت انگیز افق روشنی را در جهت آشکار سازی حقایق فضا و اجرام آسمانی و همین طور سکونت در نقاط مختلف منظومه شمسی در برابر دانشمندان و عموم مردم قرار داده است.

ناسا اعلام کرده است که این تلسکوپ در مرداد ماه امسال در سکوی پرتاب قرار می‌گیرد، با این حال برنامه دقیقی را هنوز برای پرتاب آن مشخص نکرده است و باید دید ناسا چه برنامه‌ای دارد. همچنین مسئولین ناسا می‌گویند که پروسه آماده‌سازی پرتاب تلسکوپ دو ماه طول می‌کشد. با این حال تلسکوپ جیمز وب زودتر از ۹ آبان ۱۴۰۰ در مدار قرار نخواهد گرفت.

این رصدخانه تمامی مراحل آزمایشی استقرار خود را با موفقیت پشت سر گذاشته و حالا در مراحل پایانی ادغام و جمع شدن قرار دارد. برج استقرار این رصدخانه بخشی است که تمامی قطعات تلسکوپ را پشتیبانی می‌کند. همچنین به تلسکوپ کمک می‌کند تا با باز کردن آینه‌های خود، در دمای مناسب عمل کند.

ناسا در حال حاضر با همکاری سازمان فضایی اروپا و شرکت فضایی آریان‌اسپیس (Arianespace) در حال بررسی و اعلام زمان دقیق پرتاب هستند. ناسا اعلام کرده است که جیمز وب احتمالا چهار ماه پس از پرتاب آریان ۵ به فضا فرستاده خواهد شد. این تلسکوپ هیچ محدودیت زمانی برای پرتاب ندارد و به همین دلیل می‌تواند در هر روزی از سال پرتاب شود.

ساخت این تلسکوپ از سال ۱۹۹۶ میلادی با بودجه ۵۰۰ میلیون دلاری آغاز شده است. پرتاب جیمز وب در مراحل اولیه در سال ۲۰۰۷ میلادی برنامه‌ریزی شده بود، اما تاخیر‌های پیاپی و مشکلات متعدد در تولید آن باعث شد تا پرتاب آن به امسال کشیده شود و بودجه آن تا ۷.۳ میلیارد دلار افزایش پیدا کند. عمر تخمینی این تلسکوپ را حدودا ۱۰ سال در نظر می‌گیرند، اما احتمال می‌رود که عمر طولانی‌تری داشته باشد.

یکی از اصلی‌ترین اهداف جیمز وب، مشاهده تاریخ جهان ما و از همه مهم‌تر ثبت اولین نور‌ها در کیهان اولیه است. همچنین این تلسکوپ می‌تواند به درک ما از تشکیل منظومه‌های خورشیدی با احتمال حیات و تکامل نیز کمک کند.

به طبع ارسال این تلسکوپ و انجام موفقیت آمیز این ماموریت جدید ناسا می تواند دریچه جدیدی از هستی و شناخت رموز کیهان را برای دانشمندان فضایی بگشاید که این امر محققان را در ساخت فضاپیماها، سفینه های شخصی و ارسال فضانوردان به سیارات دیگر در منظومه شمسی یاری خواهد کرد. به هر حال باید تا زمان ارسال این تلسکوپ به مدار زمین صبر کرد و منتظر اخبار و اطلاعات جدیدی که جیمز وب به زمین مخابره می کند، باشیم.

بیشتر بخوانید

سیستم ناوبری خودکار مریخ نورد استقامت در کاوش سیاره سرخ + فیلم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشمندان ناسا سازمان فضایی اروپا منظومه شمسی تلسکوپ جیمز وب جیمز وب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۲۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی نوار تست قند خون توسط تیم تحقیقاتی علوم پزشکی اصفهان

علیرضا صنعتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در ارتباط با ساخت یک حسگر زیستی انعطاف پذیر با استفاده از چاپ اکستروژنی جوهر اکسید گرافن احیا شده کیتوسان برکاغذ نانوسلولز-باکتری برای تشخیص گلوگز در عرق اظهار کرد: در ابتدا چهار مدل از نوار تست قندی طراحی شد که در صورت موفقیت می‌توان از این نوارها علاوه بر تست قند خون، تست چربی خون و تشخیص انواع سرطان‌ها، ناباروری و همچنین بروز سکته‌ها را نیز تشخیص داد.

وی بیان داشت: در این تحقیق از دستگاه چاپگر سه بعدی برای آماده سازی نوار تست که قند را به شکل ساده تشخیص دهد، استفاده شد و به شکل بومی توسعه داده شود.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: با استفاده از این حسگر تشخیص دقیق‌تر قند خون امکانپذیر شد که تنها سرعت پایین آن نسبت به روش‌های متداول یکی از عیوب این نوارها است که در فازهای بعدی اشکالات آن رفع خواهد شد.

وی با بیان اینکه این یک طرح پژوهشی است نه فناورانه، گفت: این اختراع هنوز وارد حوزه درمان نشده است و مراحل پژوهشی خود را طی می‌کند.

صنعتی ادامه داد: نمونه اولیه و آزمایشگاهی آن ساخته شده است که شامل دو قسمت سنسور و الکترونیک می‌شود.

کد خبر 6100340

دیگر خبرها

  • شبیه‌سازی ناسا از سقوط به سیاهچاله + ویدئو
  • کتاب جدید بهمن پگاه راد رونمایی می شود
  • بومی سازی نوار تست قند خون توسط تیم تحقیقاتی علوم پزشکی اصفهان
  • نهنگ تک‌شاخ، تازه‌ترین عروسک ریزگرانشی ناسا / عکس
  • جیمزوب: حرارت سیاره فراخورشیدی آهن را ذوب می‌کند
  • حرارت سیاره فراخورشیدی آهن را ذوب می‌کند
  • تصاویر نجومی هجدهم اردیبهشت (۷ مه)
  • هوش مصنوعی ناشناخته‌های کیهان را کشف می‌کند
  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • پلن B و C اوسمار برای جانشینی اورونوف